Over ons

Wynveen International BV ontwerpt en produceert hoogwaardige machines en complete installaties voor de graan verwerkende, mengvoeder, pet food en visvoeder industrie.

Onze focus ligt op turnkey projecten, waarin complete installaties op maat worden geleverd. In onze moderne en professioneel ingerichte fabriek in Heteren (Nederland) ontwerpen en produceren de specialisten van Wynveen met behulp van de nieuwste technologieën een uitgebreid leveringsprogramma.

Bij het ontwerpen van iedere installatie houdt Wynveen rekening met de geldende milieuvoorschriften en veiligheidseisen. Hierdoor is veel ervaring opgebouwd op het vlak van onder meer het reinigen van de lucht en geluids- en warmte-isolatie Daarnaast wordt maximale aandacht besteed aan de hygiënische aspecten en is uiteraard alle kennis aanwezig omtrent de relevante wet- en regelgeving zoals ATEX.

Engineering is een van de meest belangrijke activiteiten van Wynveen International BV. Hier worden marktstudies en wensen van klanten vertaald naar een optimaal ontwerp van het proces, machines en afspraken van feitelijke productieterreinen.

Lay-outs van productie locaties kunnen gemaakt worden met een modern 3D CAD systeem. Het model geeft een goed inzicht in de manier hoe de installatie past in het gebouw. Wynveen International B.V. is een van de weinige bedrijven in de wereld die in staat is dit te doen.

Alle installaties en machines kunnen worden geleverd met een CE verklaring en worden klantspecifiek ontwikkeld.

Dankzij de – door de jaren heen opgebouwde – vakkennis en expertise, is Wynveen de ideale partner voor de uitvoering van uw project.